Massage aanbod

Kies uit een divers aanbod van massages. Voorafgaand aan elke massage vindt altijd een kort check-in gesprek plaats.
Zo bespreken we samen waar jij op dat moment behoefte aan hebt en wordt de massage aangepast naar jouw wensen.

Scherm­afbeelding 2023-08-26 om 15.23.21
Ontspanningsmassage

Hoofd uit en lichaam aan. Zoals de naam al doet vermoeden is het doel van deze massage complete ontspanning van lichaam en geest. De perfecte massage om helemaal tot rust te komen en weer even op te laden. Door de massage kan spanning in de spieren worden losgelaten en je hoofd en lichaam weer helemaal tot rust komen.

 

Holistische massage

Een holistische massage wordt uitgevoerd met zachte, trage, lange strijkingen om zo meer aanwezig te kunnen zijn in het lichaam en het lichaamsbewustzijn te vergroten. Niet alleen fysieke maar ook emotionele spanningen mogen losgelaten worden. Vastgezette energie kan weer gaan stromen. Een massage om in contact te komen met jouw lichaam en jouw energie, een uitnodiging om verbinding te maken en te voelen wat er van binnen speelt en aanwezig is.

Energetische buikmassage

Je buik is het vitale centrum van het lichaam. Ze noemen je buik ook wel je tweede brein. De buik is nauw verbonden met de psyche, de adem en het bewustzijn van je lichaam. Wil jij (meer) in verbinding komen met je buik? Dan is een buikmassage een hele mooie stap. De buik is een kwetsbaar en emotioneel gebied. Deze massage is daarom zacht, langzaam en met weinig druk. De buikmassage wordt altijd gecombineerd, eerst wordt het lichaam in ontspanning gebracht.

Ayurvedische lichaamsmassage

Dit is een traditionele volledige lichaamsmassage uit India, die al generaties lang wordt gebruikt om de balans in het lichaam te herstellen. Deze massage met Ayurvedische warme kruidenolie stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam en heeft een ontgiftende werking. Alles in het lichaam mag weer gaan stromen. Daarnaast zorgt de massage voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.

Zwangerschapsmassage

Een zachte ontspanningsmassage gericht op het welzijn van moeder en kind. Een lichaamsmassage met extra aandacht voor de gebieden waar jij klachten ervaart. De massage wordt uitgevoerd met behulp van een zwangerschapskussen zodat jij je helemaal kunt ontspannen. Ook heeft de massagetafel een uitsparing en is het, indien gewenst, mogelijkheid om op de buik te liggen tijdens de massage.

Let op: een zwangerschapsmassage wordt pas gegeven na het eerste trimester.

* graag boeken via bovenstaande link *

TARIEVEN

Voorafgaand aan elke massage vindt altijd een kort check-in gesprek plaats.


45 min.

€ 68,-


60 min.

€ 79,-


90 min.

€ 111,-


120 min.

€ 142,-

STRIPPENKAART

Wil je vaker langskomen? Dan kan je echt de kracht van massage ontdekken. 
Bij ONA kun je kiezen uit verschillende strippenkaarten met korting op het totaalbedrag.

5 strippen = 5% korting / 10 strippen = 10% korting

Aanschaffen? Stuur dan een mailtje.

Scroll naar boven